Facturatie en boekhoudprogramma

Voorbeeldfactuur

Factureren in Excel? Factureren en voorbeeldfacturen zijn belangrijk voor bijhouden van de boekhouding. Het sturen van facturen en herinneringsfacturen was nog nooit zo gemakkelijk als met FinZap. Met een goed softwarepakket kunt u daarbij een hoop tijd besparen. Er zijn verschillende betaalde boekhoudprogramma's op de markt, maar gelukkig zijn er ook gratis alternatieven, waaronder Finzap. Finzap betreft een online applicatie zonder software-installatie. Iedere computer met internettoegang kan worden gebruikt om inzicht in gegevens te verkrijgen. 

Verkoopfacturen

Factuurvereisten en uw verkoopfacturen zijn in Finzap gemakkelijk aan uw wensen aan te passen. Factureren is bovendien volledig gratis. Het administratiepakket van Finzap is gericht op het MKB. Het is niet alleen een compleet boekhoudpakket maar ook een programma waarmee kassaverkopen, orders, voorraden, abonnementen, projectadministratie, urenregistratie, correspondentie en klantgegevens kunnen worden bijgehouden. De functies lijken erg lastig om te gebruiken, maar vanwege het gebruiksvriendelijke ontwerp en het feit dat alles in het Nederlands beschreven staat, kan iedereen vanaf nu eenvoudig zelfstandig boekhouden.

Al deze aspecten maken Finzap een programma dat bij uitstek geschikt is voor het MKB'ers en ZZP'ers. Heeft u interesse in een administratieprogramma van Finzap? Op deze pagina kunt u meer informatie vinden.